Over ons

Let op: exportprijzen!

Alle prijzen op deze website zijn exportprijzen, deze prijzen zijn niet geldig binnen Nederland. Wilt u als Nederlander een personenwagen (mits jonger dan 16-10-2006) in het buitenland registreren (binnen de Europese Unie) omdat u daar bijvoorbeeld een woning heeft, kunt u in aanmerking komen voor de bpm teruggave regeling. Deze regeling geldt bijvoorbeeld niet voor bedrijfswagens en klassieke auto's. Informeer bij ons altijd naar de garantievoorwaarden als u het voertuig exporteert. Bent u van plan het voertuig in Nederland te registreren dan kunt u geen aanspraak maken op de prijzen getoond op deze website. U kunt de juiste prijzen vinden op onze Nederlandse website

Waarom bij ons kopen?

Welkom bij Breedveld Auto's is al jaren gespecialiseerd in de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto's. Nederlandse voertuigen zijn aantrekkelijk voor export omdat ze goed onderhouden worden (NAP, APK) en de wegen van goede kwaliteit zijn. Op het gebied van export kunnen wij u helpen met alle benodigde documenten om ervoor te zorgen dat u zorgeloos terug kunt naar uw bestemming, wereldwijd.

Informeert u bij ons naar de kosten voor export naar het land van bestemming. Prijzen weergegeven op deze website zijn exportprijzen (exclusief BPM) en zijn niet geldig binnen Nederland.

Ons bedrijf ligt op ongeveer 45 km van de Duitse grens en ligt 150 km van de luchthaven Schiphol Amsterdam Airport.

Wij wensen u veel rijplezier toe en helpen u graag onderweg, waar ook ter wereld!

Export Service:

Vereiste exportdocumenten
Wij kunnen alle voor export benodigde documenten voor u verzorgen. Informeer vooraf naar de kosten omdat deze per land kunnen verschillen. Laat ons weten of u per trailer de auto wilt vervoeren of over de weg terug naar huis wilt rijden.

Uitvoercertificaat
Het uitvoercertificaat is het belangrijkste document als u een voertuig wilt exporteren. Dit document dient als bewijs dat het voertuig voor export geregistreerd is. Het voertuig mag vanaf nu niet meer op de openbare weg rijden zonder een exportkenteken.

Exportkenteken
Als u het voertuig over de openbare weg naar uw bestemming wilt rijden bent u verplicht een 14 of 30-daags Exportkenteken op het voertuig te dragen.

Groene verzekeringskaart
Naast het exportkenteken is ook een verzekering tijdens deze 14 of 30 dagen verplicht. Hiervoor kunt u de groene verzekeringskaart gebruiken, eventueel uitgebreid met pechhulp zodat u onderweg snelle en vakkundige hulp kunt verwachten. Dit internationale verzekeringsbewijs biedt een aansprakelijkheidsverzekering en is 15 of 30 dagen geldig.

EAD Douanedocument
Voor voertuigen die buiten de Europese Unie worden geƫxporteerd moet een EAD/EX-A Douanedocument worden aangevraagd die aan de EU grens wordt afgestempeld. Hiermee wordt bewerkstelligd dat het voertuig daadwerkelijk de Europese Unie heeft verlaten met de mogelijkheid om tegen BTW nultarief te leveren. Laat ons weten welke grenspost u passeert bij verlaten van de EU in verband met verplichte vermelding op het EAD douanedocument.